Avís Legal

El present avís legal regula la política de privadesa i l’ús de la pàgina web, de la qual és responsable Constructora i rehabilitadora Secla S.A. amb CIF A-08558678.
La utilització de la pàgina web li atribueix la condició d’usuari de la mateixa, i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en les presents condicions d’ús i política de privadesa publicades per Constructora i rehabilitadora Secla S.A. al moment en el qual accedeixi a la pàgina web.
Constructora i rehabilitadora Secla S.A. es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en aquesta pàgina web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats al seu web.

Protecció de dades de caràcter personal

En el cas que faciliti les seves dades personals a través d’aquesta Web, el seu tractament se sotmet a les previsions de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i a la resta de normativa aplicable. Les dades es tractaran per a les finalitats indicades en els formularis corresponents i s’incorporaran a un fitxer de dades personals. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició en relació amb les seves dades de caràcter personal tractats per Constructora i rehabilitadora Secla S.A., en els termes i condicions previstes en el títol III de la LOPD, pot exercir aquest dret enviant un missatge des d’aquesta mateixa Web a l’apartat de Contacte, o en l’adreça de Constructora i rehabilitadora Secla S.A., C/ Muntaner, 200, 2º3ª 08036 Barcelona.