2 d'agost de 2023

FINALITZACIÓ DE LES OBRES DEL HUB ESPAI TECNOLÒGIC

Comparteix aquesta notícia:

Aquest juliol la UTE SECLASA-SOGESA ha finalitzat les obres del HUB Espai Tecnològic de Sant Boi. L’obra, projectada per l’arquitecte Josep Carreté i Borràs, correspon a les obres de millora de l’edifici existent de la Masia Torrefigueres que data del segle XVII la qual constava, originàriament, d’una planta rectangular repartida en planta baixa i planta primera, tot i que als anys 90 es va afegir una segona planta.

L’objectiu de la reforma és la modernització tecnològica i l’eficiència en la utilització dels recursos d’aquesta estructura administrativa municipal, i el canvi de concepció de la seva gestió per esdevenir un espai públic inclusiu que contribueixi a la qualitat de vida i la salut de les persones que hi treballen i de tots els ciutadans.

En aquest sentit, s’ha millorat l’eficiència energètica dels tancaments amb la incorporació de nous aïllaments i la substitució i restauració de les finestres exteriors. A més a més, s’ha millorat la sostenibilitat de l’edifici bastint-lo amb un sistema de plaques fotovoltaiques.

Comparteix aquesta notícia: