19 de juliol de 2022

Tenim nova web!

Comparteix aquesta notícia:

Avui a Seclasa estem d’estrena!

Fa més de dos anys que ens vam traslladar a unes noves oficines a l’Hospitalet de Llobregat i, per què el nostre projecte continuï creixent, estem molt contents d’anunciar-vos que estrenem nova web i també una nova imatge.

Ja fa uns mesos que hi estem treballant i per fi avui veu la llum, totalment renovada, amb una imatge més clara i visual, i una navegació més dinàmica i àgil. Una web adaptada a tots els dispositius, amb un disseny “responsive” pensada per a millorar l’experiència de tots aquells que la visitin.

En aquest nou espai les nostres obres i projectes són les protagonistes, amb un disseny molt més visual.

Ara serà més senzill consultar tota la informació sobre la nostra empresa, els nostres valors, la classificació i certificacions que tenim i, on a més, podràs conèixer al nostre equip. També hi trobareu tots els serveis que continuem oferint, així com imatges de tots els projectes que hem anat executant al llarg dels anys.

 

instagram

Anirem actualitzant la web amb nou contingut i és per això que hem creat un blog de notícies on, juntament amb les nostres xarxes socials, anirem compartint les novetats de tot el que passi a l’empresa i al sector. Noves adjudicacions, inicis d’obra, finals d’obra i totes aquelles notícies que puguin ser rellevants per a l’empresa.

No deixeu de seguir-nos a Instagram i LinkedIn per a estar al corrent de tota la nostra actualitat!

Amb aquesta nova web refermem el nostre compromís amb la innovació i les noves tecnologies, amb l’objectiu d’oferir els millors serveis als nostres clients.

Us convidem a navegar per la nostra web i, per a qualsevol consulta ens podeu contactar a través del formulari de contacte.

Aprofitem per enviar-vos una salutació de part de tot l’equip de Seclasa 🙂

 

Comparteix aquesta notícia: